7 Ağustos 2012 Salı

Ben Geldiiiim

Eveeet Blog alemine bende adımımı atmış bulunmaktayım. Bir heves açtım ya bu blogu umarım gerisi gelir, güzel güzel yazışırız. Gelelim ben kimim? neyin nesiyim? ona...Üniversiteyi bu sene bitirdim, genç nesil öğretmenler kafilesine katıldım. Malum üniversiteden çıkınca hemen öğretmen yapmıyorlar insanı. KPSS denilen büyük engelle karşılaşıyorsunuz... Daha mezuniyet sevincini sindirememişken.Kpss sınava bende girdim hemde şu yaşıma kadar hiç çalışmadığım kadar çalıştım, kendimden çok fedakarlık gösterdim. Karşılığını alabileceğim ise malum...Ülkemizdeki eğitim sistemini herkes az buçuk biliyor. Şimdi bir başlarsam susmam en iyisi hiç bu konuda konuşmayayım çünkü yaralıyız. ( bilindiği üzere kopya olayları canımı çok sıkmakta.). Artık Kpss mağdurları olarak kopya olayını geçtik sonuçların açıklanmasına odaklanmış bir şekildeyiz. Bugün tam 32 gün oldu ... İşte  bende bu süreçte  evde sıkıntıdan, stresten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Bilgisayarla çok haşır neşir oldum o site senin bu site benim dolanıyordum ki blog alemini keşfettim. Düşündüm, taşındım  heves edip  blog açmaya karar verdim... Burası benim yeni bir dünyam olsun, herkesten sakladığım... Aramızda bir sır olsun.. İçimden geçenleri, yaşadıklarımı, gözlemlerimi  elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım...



                                      İyi geceler, sevgilerimle....

               

6 yorum:

  1. Hoş geldin aramıza :)
    KPSS denen illet, LYS denen illet, ALES denen illet, DGS denen illet...
    İlletler çok maalesef eğitim sistemimize...
    Ben de pedagojik formasyon denen illetten musdaribim...
    Herkesin bi illetle derdi var yani :)
    Hakkımızda hayırlısı demekten ve çabalamaktan başka şansımız yok :(

    Blog dünyası, benim de saklı bir dünyam. Bana ait, özel şeylerimi de yazabildiğim, özgür olduğum yaşam alanım. "Nefes alabildiğim yer" diyorum buraya :)
    Hayırlı,uğurlu olsun senin de yeni dünyan. Hep güzel şeyler yazman dileğiyle...
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bulduuuk :)
      Ayy ayyyy eğitim sistemiz işte ne desek boşta kalıyor..Allah herkeslere sabırlar versin...

      Çok teşekkür ederim:) Bakalım bir heyecanla açtım blogu umarım güzel şeyler yazarım ...

      Sil
  2. Hoşgeldiniz diyelim o zaman :)
    Açık konuşmak gerekirse şu zamanda hala öğretmen olmaya kalkışanları bunca haksızlığa rağmen cesaretleri için kutluyor, ama bir yandan da üzülüyorum.

    Umarım her şey gönlünüzdeki gibi olur,sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. sanırım blog dünyasına bir adaşım gelmiş, hoş geldin :)

    benim iki senem var daha okulu bitirmeme, senin korkuların bende de var, inşallah hakkımızda hayırlısı olur, kolaylıkla geçeriz sınavlardan. iyi bir öğretmen olabiliriz.

    iyi sakla blogunu, bak ben çok zorlanıyorum :)

    hoş geldin :)

    YanıtlaSil
  4. Vayyy blog dünyasında bir adaşım varmış:)) Hoşbulduk nasıl sevindim anlatamam...

    Başladın mı gerisi geliyor zaten canım benim.Her şeyin iyi olacağına inanalım iyi olsun dimi?

    YanıtlaSil
  5. hoşgeldin bloggerların renkli ve de bol eğlenceli dünyasına :) eminim ki tüm stresinden sıkıntından arınıcaksın blog sayesinde bir nevi terapi kendisi :) ve eminim ki gayet başarılı bir öğretmen olacaksın, canını sıkma hiç çalışan karşılığını her zaman alır :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil